Најнови вести

Видео конференција на ЗМНР Исаки со министрите за надворешни работи од Западен Балкан

16 јуни 2021

Османи и Корчок, официјално ја отворија Амбасадата на Република Северна Македонија во Братислава

16 јуни 2021

Известување

15 јуни 2021

Холандија го поддржува португалскиот предлог за надминување на проблемот со Република Бугарија

15 јуни 2021

Османи на лидерскиот НАТО Самит: Важен ден за Алијансата, со важни и амбициозни одлуки

15 јуни 2021

Министерствата за економија и за земјоделие со свои претставници во економската дипломатија

12 јуни 2021

Учество на ЗМНР Фатмире Исаки на вториот подготвителен состанок на 29-от Форум за економија и животна средина

11 јуни 2021

Работна посета на Заменик министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија, Фатмире Исаки на Република Хрватска

10 јуни 2021

Учество на Министерот за надворешни работи, Бујар Османи на веб конференција со Стопанска комора на Истанбул

10 јуни 2021

Османи на министерски состанок за надворешни работи во рамките на Берлинскиот процес: Поминавме долг пат и заедно постигнавме значителни резултати во областите на меѓусебна соработка

09 јуни 2021
Страница 1 од 34